top of page

 

 

Galerij

 

 

Gasten stijlvol laten tafelen in een mooi decor, zorgen voor een attente en vriendelijke bediening, een eerlijke prijs bieden: dat was het voornaamste streven van Ann Verduyn toen ze bijna achtentwintig jaar geleden van start ging met “De Peerdekens”. Blikvanger is de overdekte lounge waar klassieke waarden zich perfect verzoenen met moderne details.

 

Dat Ann nu ook ondersteund door haar zonen Thomas en Laurens het vertrouwen van hun vele gasten genieten is een feit. Die komen graag. En ze komen altijd terug. Voor het degustatiemenu, aan de kaart en voor alle mogelijkheden die daar nog tussen liggen. Leuk om die te ontdekken op de website, trouwens.

 

Ann en Thomas koken met respect voor (regionale) kwaliteitsproducten, ze geven de natuurlijke smaken alle vrijheid en laten de seizoenen schitteren in de borden. Met de geest van eerlijkheid en de finesse van de eigen creativiteit als inspiratiebron.

 

De wijnkaart met talrijke referenties is erg rijk en gevarieerd, terwijl een mooi vernieuwd terras achteraan de zonnige dagen nog mooier maakt. Bijval alom voor deze horecazaak in Egem.

 

 

De omkadering voor een rouwmaaltijd kan besproken worden

op iedere dag van de week.

Locatie:

Turkeijensteenweg 3

8740 Egem (Pittem)

  • Facebook App Icon
RESERVATIES

 

Phone:  051-46.78.57
Email:  info@depeerdekens.be

OPENINGSUREN

 

Vrijdag: 12:00 - 21:00

Zaterdag: 12:00 - 22:00

Zondag: 12:00 - 21:00

Zaterdagmiddag enkel op reservatie

 

Gedurende de week open voor rouwmaaltijden en groepen vanaf 12 personen

bottom of page